Groepsinfo

Groepsinfo schooljaar 2021 - 2022

 

Op deze pagina kunt u de info van de afzonderlijke groepen vinden (zie schema onderaan de bladzijde), maar wij hebben ook een filmpje gemaakt om u
iets meer te laten zien van onze school.
Normaal gesproken krijgt u van de directeur én leerlingen een rondleiding door onze school. I.v.m. Covid-19 is dat nu wat moeilijker. Daarom hebben leerlingen van groep 8 een filmpje voor nieuwe ouders gemaakt. De kwaliteit is niet helemaal optimaal, maar de bedoeling van de kinderen is heel goed.

 

Op de onderstaande pagina's van de afzonderlijke groepen kunt u de belangrijkste info van de groep vinden. Dit betreft voornamelijk info over de vakken.
Daarnaast gebruiken de leerkrachten ook Social Schools om foto's of andere info van de groep met u te delen. Algemene infoberichten kunt u lezen via Social Schools.

Aan het begin van het schooljaar hebben wij ook jaarlijks onze Kick-off. U kunt dan kennis maken met de leerkracht(en) en iedere leerkracht vertelt dan nog verdere specifieke info over zijn groep.
Dit schooljaar gaat deze avond door de Corona-maatregelen niet door, maar ontvangt u naast de info die u hier per groep kunt vinden, extra digitale informatie middels een powerpoint.

Zijn er toch nog onduidelijkheden of vragen?
Misschien kunt u de info terugvinden in de schoolgids of neem contact op met de groepsleerkracht, de directie, de M.R. of de O.V.

Klik op onderstaande afbeelding om de info over de groep van uw kind te lezen.

 

Groep 1 en 2:
Groep 3: Groep 4:
Groep 5: Groep 6:
Groep 7: Groep 8: